Fél liter tej hozta meg a szerelmet

Infostart
2007. szeptember 15. 10:10
Tejes doboz segítségével találta meg a szerelmet egy walesi farmer, aki idő hiányában ilyen különleges házassági hirdetésben keresett magának feleséget.

A 28 éves Geraint Evansnek már öt éve nem volt barátnője, mert olyan sokat dolgozik, hogy egyszerűen nem volt ideje lányokkal ismerkedni.

Kapva kapott hát az egyik walesi tejgazdaság ajánlatán: nevét, fényképét és e-mail címét másokéval együtt feltették a tejes dobozokra. Itt látta meg Laura Allison; a 21 éves chicagói belsőépítész-hallgató éppen Nagy-Britanniában nyaralt.

"Vásárolni mentem a szupermarketbe, s a tejes polcon megláttam egy jóképű fiatalember fényképét. Azt hiszem, ott és akkor azonnal beleszerettem" - mesélte a "nagy találkozásról".

A bátorsága azonban itt elfogyott, megkeresni már nem merte a "jóképű fiatalembert"; ezzel egészen addig várt, amíg haza nem tért az Egyesült Államokba.

Azóta viszont már több száz e-mailt és levelet váltottak, és rendszeresen beszélnek egymással telefonon is. "Megtaláltam álmaim asszonyát, és szeretném azonnal feleségül venni, mihelyt befejezi a tanulmányait" - áradozott a nagy szerelemről Geraint.

"Teljesen összeillünk, ugyanazokat a dolgokat találjuk viccesnek, és mindketten tele vagyunk kalandvággyal. Ha rajtam múlna, már holnap elvenném feleségül."