A portugál sajtó bizarr vádjai: "Nem is Gerry McCann Madeleine apja!"

Infostart
2007. szeptember 15. 09:50
A legbizarrabb vádakkal áll elő a portugál bulvársajtó Madeleine McCann ügyében. Már azt is kitalálták, hogy a DNS-vizsgálatok szerint nem Gerry McCann a májusban eltűnt kislány apja, a szülők pedig orgiákat rendeztek a barátaikkal a nyaralás idején.

A portugál sajtó szerint dráma fordulatot hozhatnak a nyomozásban a DNS-vizsgálatok, amelyek több újabb kérdést vetnek fel, mint amennyit megválaszolnak.

Mivel állítólag a kislány DNS-e nem egyezik meg a megfelelő mértékben a szülei DNS-ével, elképzelhető, hogy a kislány mesterséges megtermékenyítés eredményeként jött a világra - állítják.

Azzal is vádolják a május elején eltűnt kislány szüleit, hogy orgiákat rendeztek a nyaralás alatt a barátaikkal, akikkel rendszeresen "párt cserélnek", hogy feldobják a házasságukat.

Arról egyébként nem most írtak először, hogy Kate a Gerryvel kötött házassága elején nem tudott teherbe esni.

Egy meg nem nevezett portugál szakértőre hivatkoznak, aki szerint normális körülmények között egy gyermek fele-fele arányban örökli a szülei DNS-ét - ez Madeleine esetében nem egyezik.

"Ezért tekintetbe kell venni azt a lehetőséget, hogy Madeleine mesterséges megtermékenyítés eredményeként született. Vajon Gerry spermáját használták, vagy valaki másét? Ez a kérdés" - állítja a meg nem nevezett forrás, akinek a kijelentéseit hevesen vitatják az internetes hozzászólók.