Nemet mondott David Beckham a Született feleségeknek

Infostart
2007. szeptember 14. 21:41
Nem fog szerepelni David Beckham a Született feleségek című világsikerű tévésorozatban. Ezt a film egyik sztárja, Eva Longoria jelentette be, véget vetve a pletykáknak.

Augusztusban kezdték pletykálni, hogy a Los Angelesbe igazolt angol sztárfocista honfitársával, Robbie Williamsszel együtt egy homoszexuális párt alakít majd a Született feleségek című sorozatban.

A hír azonban nem igaz. "Beszéltem valamelyik nap Victoriával, és csak nevetett az egészen. Elmondta, hogy David is nagyon viccesnek találta a pletykát, de egyikük sem fog szerepelni a sorozatban" - oszlatta el a kételyeket az Extra című amerikai tévé show-ban az intrikus Gabrielle-t játszó Eva Longoria.

A világszerte népszerű sorozat negyedik évadjának részeit szeptember 30-ától kezdik vetíteni az Egyesült Államokban. A producerek azt már megerősítették, hogy egy homoszexuális pár költözik majd a Wisteria Lane-re - de őket nem Beckham és Williams, hanem Tuc Watkins és Kevin Rahm alakítja majd.

Új szereplő lesz az Emmy-díjas Dana Delany - aki három éve még elutasította Bree szerepét, amelyért Marcia Crosst háromszor jelölték Golden Globe-díjra.