Brutális kegyetlenség: fényes nappal vágták el a torkát a tanárnőnek

Infostart
2007. szeptember 14. 07:56
Kegyetlenül meggyilkoltak egy tanárnőt egy angliai börtön parkolójában. Louise Evanst az autója mellett találták meg teljesen összeszurkálva, járműve kulcsaival kezében. A rendőrség szerint valószínűleg nem egy elítélt gyilkolta meg az asszonyt, aki az intézményben tanított.

Fényes nappal vágták el a torkát és szurkáltak össze egy tanárnőt az angliai Kent grófságban található Maidstone melletti női börtön parkolójában. Louise Evansre autója mellett találtak rá, kezében a jármű kulcsaival.

A rendőrség először az elítéltekre gyanakodott, akiket azonnal ki is kérdezett, ám hamar bebizonyosodott, hogy egyiküknek sem volt módja elkövetni a gyilkosságot. Az elítéltek többsége vagy kisebb bűncselekményeket követett el, vagy hosszú büntetése végéhez közeledik.

A nyomozók úgy vélik, Louise Evans ismerhette a gyilkost, ezt megerősítette egy börtönbeli forrás is, aki hangsúlyozta: a rendőrség senkit sem gyanúsít az elítéltek közül.

A tanárnő egy olyan cég alkalmazottja volt, amely az elítéltek számára tartott órákat különböző témakörökben. Louise Evans öt éve tanított a börtönben és a fent említett forrás szerint imádta a munkáját és tanítványai is kedvelték.