Megölte élettársát egy nő Nagyhalászban

InfoRádió / MTI
2007. szeptember 13. 22:32
Megölte élettársát egy 45 éves nő Nagyhalászban csütörtökön; a gyanúsított beismerte a gyilkosság elkövetését - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Nyíregyházával szomszédos kisvárosban nap közben találták holtan a 45 éves férfit, s a körzeti orvost a szomszédok értesítették, akiknek az elhunyt élettársa szólt - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint az orvos szúrt sebeket talált a holttesten, ezért riasztotta a rendőrséget, s az ügyben a megyei főkapitányság ismeretlen tettes után indított nyomozást.

Kikérdezték az áldozattal együtt élő nőt is, aki azt mondta, hogy a férfi előző este ittasan jött haza, lefeküdt aludni és reggel már nem kelt fel.

A forrónyomos csoport adatgyűjtése csütörtök estére a nőre terelte a gyanút, s az élettárs a kihallgatása során megtört és beismerte a gyilkosságot.

Vallomás alapján szerdán este összeszólalkoztak élettársával, a férfi lefeküdt, a nő pedig egy késsel kétszer hasba szúrta, majd mellé feküdt.

Az emberölés bűntettével gyanúsított nő szabadlábon védekezhet - jegyezte meg a szóvivő.