Letartóztatták, mert túl sós volt a hamburger

Infostart
2007. szeptember 11. 21:20
Bíróság elé kerülhet a McDonald's egyik alkalmazottja, mert véletlenül túl sós hamburgert adott egy rendőrnek. A lányt letartóztatták, és csak óvadék ellenében engedték szabadon.

A rendőr azért jelentette fel Keira Bullt, mert állítólag beteg lett az elsózott hamburgertől. A gyorsétterem alkalmazottját nemtörődömséggel vádolják.

A húszéves nő elismerte, hogy véletlenül beleborította a sót a hamburgerhúsba a georgiai gyorsétteremben. Saját bevallása szerint később bevallotta a hibát az étterem vezetőjének, és az egyik munkatársával együtt igyekezett kikanalazni a sót a húsból.

Azt állítja, ő is evett az elsózott hamburgerből, de neki nem lett semmi baja tőle. Nem úgy Wendell Adamsnek; a rendőrtisztnek is jutott egy az elsózott hamburgerekből, de ő belebetegedett abba, hogy megette az ételt.

A rendőrség begyűjtötte az elsózott hús maradékát, és a bizonyítékot vizsgálatra átadták az állami bűnügyi laboratóriumnak vizsgálatra. Bullnak pedig a bíróság előtt kell felelnie azért, mert felszolgálta a hamburgert, és közben nem is gondolt azoknak a fogyasztóknak az egészségére, akik megeszik az általa elrontott ételt.