"Nagyon rossz volt. Fájdalmas. Kínos" - videó

Infostart
2007. szeptember 10. 21:44
Hivatalosan is visszatért Britney Spears, a vasárnapi MTV Music Video Awards-gálán azonban pocsékul sikerült az első előadása.

Az énekesnő - aki egy flitteres bikiniben, térdig érő csizmában, legújabb, Gimme More című számával lépett színpadra a Las Vegas-i gálán - láthatóan kellemetlenül érezte magát és nem találta a helyét táncosai között.

A BBC tudósítója szerint az előadás "úgy vonul majd be a történelemkönyvekbe, mint az egyik legrosszabb, amellyel megtisztelték az MTV Awards-t".

Nemcsak a BBC munkatársa szerint volt katasztrófa az előadás: sokan azt is megjegyezték, hogy az énekesnő azt is elfelejtette, hogyan kell tátogni a zenére, és tánca sem volt meggyőző.

"Elszúrta. Mindenki tudja, hogy Britney tátogni szokott, de azért, mert sokat táncol. De ebben alig táncolt! Nagyon rossz volt. Fájdalmas. Kínos. És én imádtam" - írta a Britney Spears fellépéséről Perez Hilton sztárblogger.

"Sokkal jobb is lehetett volna. Idegesnek tűnt... ezt az arckifejezéséről le lehetett olvasni" - mondta az énekes és producer Akon.

Britneynek három éve ez volt az első nagyobb fellépése; 2004-ben fordított hátat a zenének, amikor hozzáment egykori háttértáncosához, Kevin Federline-hoz, és két fiút szült.

A pár nemrég elvált, és kettejük között a mai napig folyik a küzdelem a gyerekek, Sean Preston és Jaden James felügyeleti jogáért.

Voltak, akiknek sikerült

Britney-vel ellentétben Rihannának minden összejött a vasárnapi gálán: övé lett "az év énekese" díj, amit Beyoncé Knowles, Justin Timberlake, Kanye West és Amy Winehouse elől halászott el.

Beyoncé sem távozott díj nélkül Las Vegasból: a Shakirával közös számuk, a Beautiful Liar lett az év legjobb duettje, de elismerték a Black Eyed Peas énekesnőjének szóló próbálkozását is: Fergie lett 2007 legjobb női előadója.

Az esztendő legjobb új előadója a Gym Class Heroes lett, míg a legjobb zenekar díját a Fall Out Boy vitte el.

Egy különös közjáték is megzavarta a gálát: Kid Rock, és a Mötley Crue dobosa, Tommy Lee - Pamela Anderson két volt férje - lökdösődni kezdett a nézőtéren. Tony Lee-t kidobták a biztonságiak, míg Kid Rock végignézhette a műsort.