"Imádok meztelenkedni" - vallja a sztárszínésznő

Infostart
2007. szeptember 10. 05:24
Már most esélyesnek tartják a jövő évi Oscar-díjra Keira Knightley-t a Vágy és vezeklés című filmben nyújtott alakításáért, ugyanakkor az egyre nagyobb hírnév és a kritikai elismertség nyugtázása mellett a színésznő gyakran panaszkodik amiatt, hogy a média beavatkozik a magánéletébe.

Komoly kritikai elismerést hozott Keira Knightley számára legújabb filmje, a Vágy és vezeklés, melyért az ítészek szerint akár Oscar-díjat is kaphat jövőre. Ezzel párhuzamosan azonban a színésznőre nehezedő nyomás is megnőtt, aki ezt egyre nehezebben viseli.

A Vogue című magazinnak adott interjúban is beszélt erről a problémájáról, ám ekkor a riporter az iránt érdeklődött, hogy mennyire érzi jogosnak a panaszait, miközben hatalmas posztereken pózol jóformán meztelenül.

"Természetesen ki akarom élvezni a sikert az utolsó cseppig. Ki ne akarná? Mutasson nekem egyetlen ilyen embert!" - vágott vissza Keira Knightley.

A színésznő megvédte a szóban forgó hirdetést, mondván: azt az unokáinak is szívesen megmutatja majd, hozzátéve: azzal, hogy vállalta a fotókat, megpróbált a teste miatt érzett bizonytalanságán is túljutni.

"Tizenhét évesen hihetetlenül bizonytalan voltam. Volt egy olyan időszakom, amikor úgy gondoltam: furcsa és túl sovány vagyok és ez tízszer rosszabb, mint amikor leírva látom ugyanezt magamról" - jelentette ki.

A majdnem meztelen képekről szólva elmondta: "Hatalmas ellentmondások vannak az emberekben. Egyfelől teljesen félénk voltam a testem miatt, másfelől imádom a meztelen képeket, ráadásul ez egy jó módszer a bizonytalanság legyőzésére".

A szóban forgó képeket itt megtekintheti!