A sztár vallomása: "Prostituáltak tanítottak"

Infostart
2007. szeptember 10. 05:16
Búcsút mond a gyerekek kedvence imidzsének Billie Piper angol színésznő, aki legújabb filmjében prostituáltat alakít. Nem kis váltás ez olyasvalaki részéről, aki 15 évesen egy popslágerrel, énekesnőként (!) került a reflektorfénybe.

Karrierje újabb szakaszához érkezett Billie Piper. Az eddig a gyerekek kedvenceként tündöklő színész-énekesnő ugyanis az eddig szelídebb szerepek után legújabb filmjében egy prostituáltat játszik. Mint rendes színésznő, a szerep megformálásához valódi örömlányok segítségét vette igénybe.

Az egyik brit kereskedelmi televízió sorozata egy call girl blogbejegyzései alapján készült - ebben játszik majd főszerepet Billie Piper. "Komoly tapasztalat volt, találkoztam néhány örömlánnyal, hogy jobban formálhassam meg Belle szerepét. Mi több, magával Belle-lel is volt alkalmam beszélgetni" - mondta a színésznő.

"Találkoztam egy dominával is, ami lenyűgöző élmény volt. Megmutogatta, mit kell csinálni. Megmutatta azt is, hogyan kell megkötözni valakinek a kezét úgy, hogy nem sérüljön meg" - tette hozzá Billie Piper.

A színésznő tehetségét egyébként a különböző gálákon is elismerik, 2005-ben és 2006-ban is elnyerte például az Országos Televízió Díjat a Dr. Who-ban játszott szerepéért.

Billie Piper karrierje gyerekműsorokban indult, majd az egyik brit zenés műsorban folytatódott. Igazán akkor lett híres, amikor 1997-ben (alig 15 évesen) az egyik lemezkiadó szerződést ajánlott neki, majd az egy évvel később megjelenő első albumáról kimásolt Because We Want To című számmal rögtön a brit slágerlista élén találta magát. Azóta több lemeze is megjelent és számos televíziós filmben, sorozatban szerepelt.