Kiderült a nagy titok, miért nem mosolyog soha a hollywoodi sztár

Infostart
2007. szeptember 8. 20:57
Mary-Kate Olsen soha nem mosolyog a bulvárlapokban megjelent képein. "Miért látszik mindig olyan boldogtalannak" - kérdezhetik az olvasók - ő pedig megválaszolta a kérdést.

"Nem akarom, hogy fényképezzenek. Szerintem ez csak akkor helyénvaló, amikor premierem van, és erre meghívják a fotósokat" - nyilatkozta az Entertainement Weekly-nek. Ezért amikor meglát egy lesifotóst, eltakarja az arcát, vagy direkt nem mosolyog, hogy egyértelművé tegye: nem tetszik neki, amit csinálnak.

Olsen egyébként is kerüli a felhajtást. "Annyira szeretnék úszni az óceánban - de ez azt jelenti, hogy bármikor lefényképezhetnek bikiniben. Aztán elkezdenek csámcsogni azon, hogy sovány vagyok-e vagy kövér - és ezt nem akarom" - tette hozzá.

A 21 éves színésznő - aki ikertestvérével, Ashley-vel együtt lett híres a Bír-lak című tévésorozat révén - egy darabig nem forgatott, de most visszatér: a Showtime sorozatában, a Weeds-ben, egy csábító lányt játszik. A mozikban pedig jövőre mutatják be a "The Wackness" című filmet, amelyben az Oscar-díjas Ben Kingsley a partnere.

"Voltak olyan idők az életemben, amikor elegem volt, úgy éreztem, hulla fáradt vagyok. Most viszont mentálisan és fizikailag is a csúcson vagyok" - nyugtatta meg a rajongóit Mary-Kate Olsen.