Döntött a botrányhősnő: jövőre anya lesz

Infostart
2007. szeptember 8. 17:36
Előbb jótékonykodással akart változtatni az életvitelén Paris Hilton, de most új megoldást választott: úgy döntött, hogy anya lesz. "Jövőre gyerekeket akarok" - jelentette ki magabiztosan.

A botrányhősnő egyelőre semmit nem tesz a nagy cél érdekében, a múlt héten legalábbis szinte minden nap hajnalig mulatott valamelyik szórakozóhelyen.

Pedig saját bevallása szerint már dolgozik a "projekten", és ez "rengeteg energiát vesz el".

Paris Hilton talán barátnőjétől irigyelte el a családot; Nicole Ritchie ugyanis még négy hónapos terhes. Az első gyermekét várja barátjával, a rocker Joel Maddennel.

Csakhogy Parisnek még apajelöltje sincs, a botrányhősnő ugyanis egyelőre szingli. Félteni azonban nem kell; már összeboronálták Pamela Anderson volt férjével, Tommy Lee-vel is, de állítólag még keresi az "ideális jelöltet".

S talán már meg is találta. Az Elle című magazinnak titokzatoskodva annyit mondott: "Valaki, akit ismerek, jó férj lenne, ráadásul lojális, vicces és okos is. Mindenképpen olyan férfit akarok, aki megnevettet."

A 26 éves Parist egyébként elkeseríti, hogy milyen kép él róla az emberekben. "Egyáltalán nem olyan vagyok, amilyennek az emberek hisznek. A kép, ami kialakult rólam, teljesen hamis. Olyan jó ember vagyok."

Talán már az anyaságra készülve adta el a malibui tengerparton álló házát, és vett helyette egy nagyobbat Beverly Hillsben. A házban öt hálószoba és öt fürdőszoba mellett egy hatalmas edzőterem is található - igaz, már nem sokáig; Paris itt akarja tárolni majd a cipőit.