A meztelen fotó kettétörheti a tinisztár karrierjét - képekkel

Infostart
2007. szeptember 8. 19:12
Tönkreteheti Vanessa Hudgens karrierjét egy meztelen fotó miatt kitört botrány. A Disney egyik legsikeresebb filmjének, a High School Musicalnek a tinisztárjáról az internetre került fel egy fotó, amelyen anyaszült pucéran mutatkozik.

A 19 éves sztár kénytelen volt elismerni, hogy valóban őt láthatja ország-világ pucéran az internetre felkerült fotón. Azt azonban nem árulta el, mikor és ahol készült a felvétel. A rossznyelvek azonban tudni vélik, hogy a képet a sztár barátja és szereplőtársa, Zac Efron készítette.

A kép a jelek szerint egy hálószobában készült, de azóta már több montázs is készült róla. Az egyiket megnézheti, ha ide kattint!

A botrány kínos helyzetbe hozta a filmstúdiót. A High School Musical második részét augusztusban mutatták be az Egyesült Államokban, ahol hatalmas sikere van. Az első részt világszerte nagy sikerrel vetítették.

A fotó a múlt héten került fel az internetre, s akkor Hudgens még határozottan céfolta, hogy ő lenne látható rajta. Később azonban több hollywoodi oldalra is felkerült a kép, így a további tagadásnak nem volt értelme.

"A kép bizalmas használatra készült. Magánügy. Szerencsétlen dolognak tartom, hogy nyilvánosságra került" - olvasható a tinisztár közleményében.

Bennfentesek szerint azonban ennyivel nem lehet elintézni az ügyet, és könnyen elképzelhető, hogy a botrány miatt a Disney - amely büszke arra, hogy családi filmeket készít - szerződést bont Vanessa Hudgensszel.