Tajtékzott a megvárakoztatott kedves

Infostart
2007. szeptember 7. 05:50
Csaknem egy órán át váratta jegyesét Harry herceg a Heathrow repülőtéren. Diana hercegnő kisebbik fia július vége óta nem találkozott Chelsy Davy-vel, aki - miután felépült vakbélműtétjéből - először repült Nagy-Britanniába közös nyaralásuk óta.

A zimbabwei születésű lány Johannesburgból induló gépe reggel fél hétkor szállt le brit földön, ám miután Chelsy Davy és kísérete átesett a vámellenőrzésen, nem volt ott senki, hogy felvegye őket.

A lány idegesen hívta barátját, Harryt, aki azonban csak negyven perccel később érkezett meg.

Chelsy addigra szinte tajtékzott a dühtől, mert nem elég, hogy párjára nem számíthatott, még a riporterek és fotósok is a nyomában loholtak, bárhová is ment a repülőtéren.

"Viharos volt a tekintete. Biztosan nem volt boldog, hogy hagyták ott várakozni" - mondta az egyik szemtanú, aki beszámolt arról is, hogy egy idő után Chelsy üvöltözni kezdett az újságírókkal, hagyják már békén.

"Ennek egy nagyszerű találkozásnak kellett volna lennie, de nem kezdődött a legjobban" - mondta egy másik, meg nem nevezett forrás.

Chelsy és Harry július végi közös, botswanai nyaralásuk óta nem találkoztak egymással. A lány vakbelét augusztus 18-án műtötték meg, miután reggelije végeztével egyszerűen összecsuklott családja dél-afrikai otthonában.

Nézze meg, mennyire feldúlta Harry baklövése kedvesét!