Mindenkit sokkolt Angelina Jolie meztelen videója - nézze meg Ön is!

Infostart
2007. szeptember 7. 08:04
Angelina Jolie-t általában a legjobban öltözött hollywoodi színésznők között tartják számon. Legújabb filmje kedvéért azonban most egy jelenetben meztelenre vetkőzött.

Az ősz egyik filmszenzációja lehet a Beowulf, melyben az angolszász mitológia elevenedik meg. A mozi egyik főszereplője Angelina Jolie, aki Grendel, minden gonosz atyjának anyját játssza.

A színésznő a film kedvéért visszanyerte legendás alakját - bár nem kizárt, hogy némi számítógépes segítséggel. Képekért kattintson ide!

A Los Angeles Times "szélsőségesen erőszakos és erősen szexualizált mesének" nevezte a filmet, melyet szinte fotóminőségű animációs stílusban készítettek el.

Az egyik jelenetben Angelina Jolie egy tóból emelkedik ki - meztelenül...

A színésznő partnerei között található a Hrothgar királyt játszó Sir Anthony Hopkins és a szintén brit, Grendelt játszó Ray Winston. A Beowulf novembertől látható Európában.

Visszatérve Angelina Jolie-ra, az édesanyja idei halála óta sokat fogyott színésznő örömmel tért vissza az akciófilmekhez. "Jó ötletnek tűnt és a családom is támogatta, hogy valami kevéssé komolyba fogjak" - jelentette ki.