Egyre szebb nőkkel randevúzik a "világ legnagyobb dalszerzője" - képekkel

Infostart
2007. szeptember 7. 05:30
Meghitt randevú lett a díjátadó gála Sir Paul McCartney számára. Az ex-Beatle egész este le sem tudta venni a szemét szomszédjáról, a 43 évesen is gyönyörű Elle Macphersonról.

Az ausztrál szupermodellt valaha csak "A Testnek" nevezték, és még ma, 43 évesen sem kell panaszkodnia a külsejére. Nem csoda, ha a 65 éves zenész szinte le sem tudta venni róla a szemét a GQ magazin díjátadó gálaestjén, amelyen pedig nem a modell, hanem ő volt az ünnepelt: az év emberének választották, egyik kollégája, Elton John pedig egyenesen "a legnagyobb élő dalszerzőnek" nevezte.

A londoni operában tartott gálaesten rajtuk kívül is részt vett még jó néhány híresség, többek között Madonna és Sir Michael Caine.

A 63 éves ex-Beatle a képek tanúsága szerint igen meghitten viselkedett a szupermodellel, aki nem egészen egy hónapon belül a harmadik híres szőkeség, akivel a bulvársajtó összehozza.

Két hete egy New York-i koncerten látták a 38 éves Rene Zellwegerrel, akivel néhány nappal később egy romantikus, gyertyafényes vacsorát is elköltött a város egyik legmenőbb éttermében.

Előző este pedig még az 53 éves egykori modellel, Billy Joel volt feleségével, Christie Brinkley-vel fényképezték le, amint összesimulva táncolnak egy koncerten.

Persze Sir Paul megteheti, hogy válogat, hiszen hamarosan szabad ember lesz: végéhez közeledik a válása Heather Millsszel; a 39 éves ex-modell a hírek szerint 70 millió fontot kap Sir Paul 750 millióra becsült vagyonából.