A barátait is meghívta, hogy megerőszakolják a 12 éves kislányt

Infostart
2007. szeptember 5. 20:05
Hat évet kapott az a brit férfi, aki nem csupán megerőszakolt egy 12 éves kislányt, de még a barátait is meghívta, hogy bántalmazzák a gyereket.

A kislány eltévedt tavaly októberben Manchasterben, és több járókelőt is megkérdezett, hogyan juthat haza. Végül a 39 éves Shakil Chowdhurry vette fel a kocsijába, hogy hazavigye.

A gyerek megmondta a férfinak a nevét, a címét és azt is, hogy hány éves. Mivel úgy érezte, megbízhat a férfiban, beleegyezett, hogy először ne haza, hanem Chowdhurry lakására menjenek.

A férfi itt leitatta, majd többször megerőszakolta a gyereket - és a barátait is elhívta, hogy bántalmazzák a kislányt. A kislányt 15-ször erőszakolták meg - hatszor Chowdhurry, aki ezért hat évet kapott. A másik három férfit még keresik.

A férfi később hazavitte a kislányt, aki azonnal elmondta a szüleinek, mi történt. A rendőrség gyorsan megtalálta Chowdhurryt, aki a bíróság ítélete alapján felkerül az erőszaktevők listájára - és onnan élete végéig nem is törlik a nevét.

"Chowdhurry tette elfogadhatatlan lenne akkor is, ha egy felnőtt nővel szemben követte volna el. De az, hogy egy 12 éves kislányt bántalmazott, egyszerűen iszonyatos" - fogalmazott az ügyet vizsgáló főfelügyelő.