Rárohant Brad Pittre egyik rajongója - képek

Infostart
2007. szeptember 4. 08:27
Megtámadta egy rajongója Brad Pittet, hiába állták körül a sztárt testőrei Velencében. A színész egyáltalán nem volt elragadtatva az esettől, pedig a nő nem akart mást, csak megölelni kedvencét.

Ijesztő pillanat volt - emlékezett vissza az esetre az egyik szemtanú, aki szerint a biztonsági emberek dühösek lehettek, amiért a nő ennyire közel jutott a színészhez. "Úgy tűnt, Brad sem örült nagyon" - tette hozzá.

Bár tervezhette volna akár azt is, hogy lelövi, a nő csupán meg akarta ölelni a sztárt, aki azért érkezett Velencébe, mert az ő főszereplésével készült The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford című film is részt vesz a versenyprogramban, és jó eséllyel pályázik az Arany Oroszlánra.

A színésznek nemcsak rajongóival, hanem a médiával is meggyűlt a baja a nemzetközi filmfesztiválon, amikor filmje egyik sajtófotózásán a riporterek kifejezett kérésére sem volt hajlandó levenni napszemüvegét.

A közömbösen mosolygó sztár később mégis levette szemüveget, majd átadta filmbéli partnerének, Casey Afflecknek, ettől kezdve ő viselte az inkriminált kiegészítőt.

A fotósok tüntetésképpen csoportosan vonultak el a helyszínről.

A filmfesztiválra a színészt felesége, Angelina Jolie és négy gyerekük is elkísérte.

Brad Pittnek feltették a kérdést, milyen érzés ennyi kicsi apjának lenni, mire a sztár úgy fogalmazott: imádja a dolgot, ennél jobban nem is tudja ajánlani. Hozzátette: az alvás négy gyerek mellett egyszerűen nem létezik. A képek itt láthatók az esetről!