Megdöbbentő részletek az elhunyt kebelcsoda életéből

Infostart
2007. szeptember 4. 06:54
A két férfi, aki a tragikus hirtelenséggel elhunyt playmate, Anna Nicole Smith kislányáért folytattak ádáz jogi harcot, valójában meleg szeretők voltak - állítja egy most megjelent könyv, mely szerint ráadásul a volt modell tudott a dologról.

Pár hónapja még elkeseredett harcot vívtak a tragikus körülmények között elhunyt Anna Nicole Smith kislányának elhelyezési joga felett, egy új botránykönyv viszont most azt állítja, hogy Howard K. Stern és Larry Birkhead valójában egymás szeretői voltak.

A "Szőke becsvágy: az Anna Nicole Smith halálának története" című könyv szerint a néhai playmate ügyvédje és élettársa, valamint a kis Dannielynn vér szerinti apja egymás szeretői voltak.

Ráadásul a könyv állítása szerint Anna Nicole Smith tudott is a dologról, mert egyszer rajtakapta a két férfit. Ennek ellenére lefeküdt Larry Birkhead-del, mert szőke, kékszemű gyermeket szeretett volna.

A könyv azt állítja, hogy a két férfi Anna Nicole Smith temetését követően titkos alkut kötött, melynek értelmében Larry Birkhead lehet a gyermek gyámja, cserébe az ügyvéd Howard K. Stern kezeli a vagyont.

A megállapodás jelentőségét az adja, hogy a pénteken első születésnapját ünneplő kislány akár több százmillió dollárt is örökölhet Anna Nicole Smith előző férje, a milliárdos Howard Marshall után.

A két férfi természetesen mindent tagad és perrel fenyegette meg a könyvet jegyző újságírónőt.