Az utcán vetkőztette le vendégét a sztárénekes

Infostart
2007. szeptember 4. 07:12
P. Diddy híres arról, hogy szigorú öltözködési előírásokat alkalmaz vendégeivel szemben. A hip-hop sztár egyik mániája például, hogy egyes partijaira csak fehér ruhában lehet bemenni - és ezt véresen komolyan is veszi.

Éves rendes fehér ruhás partiját rendezte meg P. Diddy a minap, melyen az egyik vendég - micsoda szentségtörés! - nem fehér, hanem krémszínű nadrágban jelent meg.

A hip-hop sztár biztonsági emberei a hírek szerint nem sokat húzták az időt: arra kényszerítették a férfit, hogy az utcán vegye le a ruhadarabot. A biztonságiak becsületére legyen mondva, legalább adtak egy másik (természetesen fehér) nadrágot a vendégnek, majd beengedték a partira.

A bulin egyébként szinte hemzsegtek a sztárok, jelen volt Mariah Carey, Donna Karan, Lil' Kim, Brooke Shields, Tommy Lee és Russel Simmons - természetesen mindannyian talpig fehérben.

A sztárokat gésák szolgálták ki, az est fényét polinéz táncosok, egy dzsesszegyüttes és cirkuszművészek emelték.

Az idei volt egyébként a 37 éves P. Diddy kilencedik éves Fehér Partija, amit csak az zavart meg kissé, hogy a kerületi önkormányzat nem engedélyezte a csupa fehér tűzijátékot, azzal az indoklással, hogy az megtévesztő lehet a hamptoni partok mentén közlekedő hajóknak.