A luxushotelben sem bíztak az önpusztító énekesnőben

Infostart
2007. szeptember 4. 05:55
Mindennap átkutatták a brit sztárénekesnő, Amy Winehosue szállodai szobáját kábítószert keresve, ugyanis a többi vendég furcsa illatokra panaszkodott.

Az önpusztító énekesnő és szintén kábítószerfüggő férje, Blake Fiedler-Civil egy hetet töltött a karib-tengeri St. Lucia szigetének egyik elegáns szállodájában.

A hotel egyik munkatársa szerint a pár előéletének és "hírnevének" ismeretében nem lehet azon csodálkozni, hogy a szálloda vezetősége mindennap átkutatta az énekesnő és férje szobáját drogot keresve.

"Ha kábítószerre bukkantak volna, akkor repülnek a szállodából" - hangsúlyozta a szállodai dolgozó. Hozzátette: nem találtak drogot, de a többi vendég szerint furcsa szag terjengett a szoba környékén.

A nyaraláson készült képeken az látszik, hogy friss tűnyomok vannak az énekesnő karján, vagyis Amy Winehouse változatlanul lövi magát heroinnal.

A pár vasárnap hagyta el az üdülőhelyet, de nem biztos, hogy Londonba tértek vissza, ugyanis az énekesnő az Egyesült Államokba vágyott. Amy Winehouse egyik ismerőse szerint unalmasnak találták a nyaralást, hiányzott nekik a város pezsgése, és azért vehették Amerika felé az irányt, mert ott könnyebben elbújhatnak a nyilvánosság elől.