Harmadszor is eljegyezték a nyughatatlan popsztárt?

Infostart
2007. szeptember 3. 07:19
Két rövid és sikertelen házasság után elképzelhető, hogy ismét eljegyezték Britney Spearst.

A 25 éves énekesnő egy Las Vegas-i szórakozóhely megnyitóján egy hatalmas gyémántgyűrűvel jelent meg - amelyet bal kezének gyűrűsujján hordott, vagyis ott, ahol az eljegyzési gyűrűt szokták.

A gyűrűt Criss Angeltől, a híres illuzionistától kaphatta Britney Spears. A 39 éves amerikai szabadulóművész együtt mulatott az énekesnővel, és egy szemtanú szerint a kezét is megcsókolta. A férfi korábban Cameron Diazzal is járt.

Az énekesnő az amerikai zenecsatorna díjátadó gáláján lép fel a hétvégén, és előadásával sokkolni akarja a közönséget. Britney Spears a show megtervezésével kérte az illuzionista segítségét, és úgy tűnik, az együttműködés túlmutat a munkakapcsolaton.

A visszatérésre készülő énekesnő korábban kétszer volt férjnél. Először éppen egy átmulatott éjszaka után Las Vegasban mondta ki a boldogító igent gyerekkori barátjának, de a válási papírokat is hasonló gyorsasággal nyújtotta be.

Britney második, Kevin Federline-nal kötött házassága már tovább tartott, és két gyermekük is született, de idén ez a kötelék is felbomlott. A volt férj nemrég kezdte újra a gyermekfelügyeleti pert.