Egymással vigasztalódik a két elvált világsztár

Infostart
2007. szeptember 3. 20:25
Már a második romantikus randevún van túl Renee Zellweger és Paul McCartney; néhány napja egy rock koncerten simultak össze, most pedig egy gyertyafényes vacsorát költöttek el együtt.

A két világsztár gyengéd öleléssel köszöntötte egymást az egyik exkluzív New York-i étteremben. Szemtanúk szerint elsőként Zellweger érkezett - aki éppen annyi idős, mint Sir Paul legidősebb lánya, Mary.

A színésznő választotta ki az asztal a kandalló közelében, Sir Paul pár perccel később csatlakozott hozzá.

Szemtanúk szerint a két nemrégiben elvált világsztár két órát töltött együtt; csendben beszélgettek, intim kapcsolatukról az üdvözlő és búcsúzó ölelésen kívül nem árulkodott semmi.

Az American Hotel nevű étterem Long Islanden található; ez a hírességek kedvenc nyári pihenőhelye, ahol a Beatles együttes egykori frontemberének is van nyaralója. "Nagyon jó hely egy romantikus vacsorára, mert e termek nagyon kevéssé vannak kivilágítja; leginkább csak gyertyák égnek. Sir Paul és Renee külön-külön távozott, de látszott rajtuk, hogy nagyon élvezik egymás társaságát" - számolt be egy pletykás szemtanú.

McCartney számára zűrös a mostani időszak. A bíróság nemrég mondta ki a válását Heather Millstől, s azóta már összehozták Christie Brinkley ex-szupermodellel, Billy Joel 53 éves volt feleségével is.

Miközben már a második nővel látták valahol mulatni, változatlanul egy háztartásban él elvált feleségével, akivel megpróbálják közösen a lehető legnormálisabb családi körülményeket biztosítani hároméves lányuk, Beatrice számára.

Pedig a zenészek nem hoztak eddig szerencsét Renee Zellweger számára: a Bridget Jones sztárja 2005-ben ment feleségül Kenny Chesney countryénekeshez, a házasság azonban csak néhány hónapig tartott.