Bármi áron a legjobb akar lenni Victoria Beckham

Infostart
2007. szeptember 3. 09:23
Személyi edzőt fogadott Victoria Beckham, hogy az újra összeálló Spice Girls hamarosan induló világkörüli turnéját jó erővel kezdhesse.

Los Angeles legelegánsabb fitnesztermébe jár Victoria Beckham, hogy ismét formába hozza magát a hamarosan induló Spice Girls-turné előtt.

A 33 éves énekesnő havonta ezer fontot (370 ezer forintot) fizet a Los Angeles-i Sport Clubban dolgozó személyi edzőnek, hogy megfelelő kondícióba kerüljön.

Állítólag amiatt kezdett el edzeni az egykori Posh Spice, mert megirigyelte az együttes másik tagja, Geri Halliwell remek formáját.

A két énekesnő között a múltban is zajlott a rivalizálás, és David Beckham felesége nehezen viselte, hogy nem ő van a legjobb kondiban ötük közül.

Egy közeli ismerőse szerint a végső lökést az adta meg a 33 éves sztárnak, hogy egy hónapja olyan képek jelentek meg róla, amelyeken látszik, hogy narancsbőrös a lába, és ezt hiúsága már nem viselte el.

Victoria Beckham annak ellenére kezdett el intenzíven edzeni, hogy utálja a testmozgást, és szívesebben tölti napjait három gyermekével. A jó kinézetre azonban nagyon ad az énekesnő, és ezt el is várják tőle Hollywoodban - tette hozzá ismerőse.