Anyja ajkait örökölte Angelina Jolie kislánya - képekkel

Infostart
2007. szeptember 3. 08:28
Mindkét szülőjétől örökölt egy-egy jellegzetességet Brad Pitt és Angelina Jolie 15 hónapos gyermeke, Shiloh. A sztárpár egyébként bejelentette, hogy készen állnak egy újabb gyermekre.

Angelina Jolie a New York-i állatkertbe vitte el kislányát, mielőtt a család elutazott volna a velencei filmfesztiválra, ahol Brad Pitt új filmjét mutatták be.

A képek szerint Shiloh, a 15 hónap kislány apja kékeszöld szemeit örökölte, ugyanakkor egyértelmű, hogy olyan szája van, mint édesanyjának. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

Brad Pitt a velencei rendezvényen cáfolta, hogy házasságuk válságba került volna, sőt, egy kérdésre válaszolva elmondta: készen állnak egy ötödik gyermekre.

Azt nem árulta el a 43 éves színész, hogy saját gyermeket terveznek, vagy újból örökbe fogadnak egy nehéz sorsú csecsemőt.

"Ez a legnagyobb öröm, de a legnagyobb kín, amit valaha éreztem. Az alvás nem létezik többé" - mondta Brad Pitt arra a kérdésre, hogy milyen négygyermekes apának lenni.

"Hatékonyabb lettem a munka terén, ugyanis jobban kell koncentrálnom, és kevesebb időm jut egyes dolgokra" - tette hozzá a 43 éves filmsztár.