"Anya túl részeg, kicsim, vezess inkább te!"

Infostart
2007. szeptember 3. 05:35
Ötéves fiát kérte meg, hogy vezessen hazáig az a kétgyermekes anya, aki túl részeg volt ahhoz, hogy két kisgyermekével a hátsó ülésen a volán mögé üljön.

Holly Schnobrich ahhoz túl részeg volt, hogy vezessen - de ahhoz nem, hogy ezt tudja is magáról. Ezért kérte meg ötéves fiát, hogy üljön ő a volán mögé.

A gyerek szófogadó volt, és még a kocsit sem törte össze. Csak a szomszédok álla esett le, amikor a kocsi csikorogva fékezett, és meglátták a kicsit a sofőrülésen. Hároméves öccse a hátsó ülésen ült. "Mit néznek, jól vezet" - motyogta a holtrészeg anya.

Az eset még 2002-ben történt az Egyesült Államokban, Indiana államban, az anya pedig azóta is börtönben van; gyermekek veszélyeztetésével és nyilvános helyen történő italozással vádolják.

A rendőrséget a szomszédok hívták ki. Az egyenruhásoknak merte csak elárulni a kisfiú, hogy nagyon félt, "mert alig érte el a pedálokat". Ráadásul mind a két gyerek pizsamában volt.

Az anya ráadásul nem csupán jó néhány vodkát ivott meg, de előtte nyugtatót is bevett, mert "felidegesítették" a gyerekek. Azt is bevallotta, hogy az előző két napban 86 altatót vett be.