A prostik is készülnek a csúcstalálkozóra

Infostart
2007. szeptember 3. 20:22
Nagyon kemény hétre készülnek a nyilvánosházak Sydney-ben, ahol vasárnap kezdődött meg az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) csúcstalálkozója. A fórumra 21 ország vezetőjét várják - akiket több ezer tisztségviselő kísér.

Az üzlet jelentős fellendülésére számítanak a madámok a városban, egyes bordélyokban állítólag már hetek óta fogadják a "megrendeléseket".

Az egyik intézmény külön ajánlatokkal, például "elnöki vegyestállal" és "ENSZ-es opcióval" készült a csúcsra - előbbi "csomag" nyilvánvalóan különböző élvezeteket, utóbbi különböző országokból származó lányokat kínál.

A több ezer delegátus, újságíró és kormányzati tisztségviselő vasárnap óta gyülekezik az ausztrál nagyvárosban. Közülük jó néhányan nyilván néhány napos pihenéssel is megfejelik a kiküldetést.

A legnagyobb problémát valószínűleg nem a nyilvánosházak árai jelentik majd a számukra - hanem az, mennyire diszkréten kezelik az esetleg magas rangú vendégeket az intézmények.

A nyilvánosházak szövetségének szóvivője előre figyelmeztetett: ingyen szolgáltatásra ne számítson senki, de "APEC-engedmény" esetleg elképzelhető.

Az iparág még ma is visszasírja a hét évvel ezelőtti olimpiát, amely az üzlet soha nem látott virágzását hozta. A szexuális szolgáltatás bizonyos feltételek mellett legális, de szigorúan szabályozott Új-Dél-Walesben. Az alkalmazottaknak például rendszeres orvosi ellenőrzésen kell részt venniük.