Új hollywoodi sztár a szinglipiacon

Infostart
2007. szeptember 2. 19:38
Új hollywoodi sztár jelenhet meg a szinglipiacon: az Oscar-díjra jelölt Heath Ledger kapcsolata állítólag megromlott a barátnőjével, Michelle Williamsszel.

A két színész 2004-ben, a Brokeback Mountain forgatása idején jött össze, akkor még el is jegyezték egymást. Most viszont azt pletykálják Hollywoodban, hogy hamarosan szakítanak, mert mind a ketten túlságosan sok időt és energiát fordítanak a karrierjükre - és túl keveset egymásra.

"Nem állnak jól a dolgok" - állítja egy közeli barátjuk. Ha ez igaz, akkor a pár közös gyermekükre, az egyéves Matilda Rose-ra sincs tekintettel.

A két színész folyamatosan dolgozik - és általában a világ más-más pontján. A sok munka az idegeiket is kikészíti, állítólag különösen Ledgeren nagy a nyomás.

A 28 éves, ausztrál származású színész pedig korábban azt nyilatkozta a 27 éves Williams-hez fűződő kapcsolatáról, hogy "az folyamatosan a mennybe repít. Olyanok vagyunk, mint két borsószem egy hüvelyben."

Nem ez lenne egyébként Ledger első magánéleti kudarca. Korábban a 37 éves Naomi Watts-cal is járt, de két év után szakítottak. A mostani szakítás hírét azonban egyelőre hivatalosan nem kommentálták.