Menekül Beckhaméktól a személyzet

Infostart
2007. szeptember 2. 21:09
Édesanyját volt kénytelen dadusnak "felvenni" a kétségbeesett Vistoria Beckham, miután a személyzet felmondott.

A pánikba esett Posh kénytelen volt az édesanyjához fordulni, hogy legyen valaki, aki vigyáz a fiaira, amíg ő a Spice Girls-zel turnézik. A dadusok a múlt héten hagyták ott a fiúkat, mert nem bírták elviselni Beckhamék főnöki allűrjeit.

David Beckham ugyan sérült, de azért egyedül nem vállalhatja a nyolcéves Brooklyn, az ötéves Romeo és a kétéves Cruz felügyeletét. Maradt tehát a nagymama; az 59 éves Jackie Adams egyébként is sokat segít a fiúk körül a lányának.

"Az édesanyja azon kevés ember egyike, akikre Victoria a legnagyobb nyugalommal rá meri bízni a fiait" - emlékeztetett egy név nélkül nyilatkozó ismerős. Az édesanyja segített a költözésben és az amerikai beilleszkedésben is, és kivette a részét a dadusok kiválogatásából is.

Megígérte a lányának, hogy fél évig vele marad Los Angelesben, most azonban kiderült, hogy egy kicsit meg kell hosszabbítania amerikai tartózkodását. Õ biztosan nem hagyja cserben Victoriát az utolsó pillanatban, mielőtt decemberben elindulna a koncertkörútra.