Volt ügynöke pereli a Jóbarátok sztárját

Infostart
2007. augusztus 30. 21:05
Egymillió dollárra pereli Matt LeBlanc-t a volt ügynöke. Állítólag ennyi jutalékkal tartozik neki a Jóbarátok egykori sztárja.

Camille Cerio, akit állítólag annak idején romantikus szálak is fűztek a Jóbarátok sztárjához, 1995-ig volt Matt LeBlanc ügynöke. Az asszony azonban azt állítja a Los Angeles-i bírósághoz benyújtott keresetében, hogy még három évig adott LeBlanc-nak karriertanácsokat.

A keresethez mellékelt egy levelet is, amelyet a sztártól 1994-ben kapott. Ebben Matt LeBlanc 15 százalékos jutalékot ígért neki - többek között a Jóbarátokért kapott gázsijából.

Az egykori ügynök most azt követeli, hogy a 40 éves sztár a bíróság előtt mutassa be bankszámlájának kivonatát, amelyből kiderülne, mennyit kapott a tíz évig nagy sikerrel futó sorozatban játszott szerepéért, illetve a "Joey" című televíziós sorozatért.

A Jóbarátok 2004-ben ért véget, LeBlanc azonban a Joey-ban a régi szerepkörét vitte tovább. Az ügynök ugyanis azt állítja, ez után is jár neki jutalék.

A sztár határozottan tagadja, hogy tartozna egykori ügynökének. "Semmiféle megállapodás nem létezik a két fél között" - állítja Matt LeBlanc ügyvédje.