Kérés az önpusztító énekesnő rajongóihoz: "Ne vegyétek az albumait, míg észhez nem tér!"

Infostart
2007. augusztus 28. 21:55
Amy Winehouse anyósa és apósa arra kéri a rajongókat és kiadót: ne vegyék az énekesnő albumait, és függesszék fel a vele kötött szerződéseket mindaddig, amíg észhez nem tér, és nem hajlandó részt venni az elvonókúrán.

Az énekesnő férjének édesanyja és mostohaapja egy élő rádióműsorban fordult segítségért a nyilvánossághoz. Attól tartanak, hogy ha nem történik valami, Amy és Blake Civil-Fielder is halott lesz egy éven belül.

"Mindkettőjüknek orvosi segítségre van szüksége, mielőtt egyikük, vagy mind a ketten meg nem halnak. Nagyon közel állnak egymáshoz, ha az egyikük túladagolja magát, a másik biztosan öngyilkosságot követ majd el" - vélekedtek.

A házaspár elképesztő történeteket is mesélt az énekesnőről és férjéről. Elmesélték például, hogy amikor a fiatal párnak Blake tizenéves féltestvéreire kellett volna vigyáznia, a másik szobában lőtték be magukat.

Úgy vélik, a lemezkiadók is felelősek, és az lenne a helyes, ha felfüggesztenék az Amy-vel kötött szerződéseket mindaddig, amíg az énekesnő nem egyezik bele az elvonókúrába. Szerintük, ha Amy nem kapna több díjat, a sokk rádöbbentené, mit kell tennie.

A BBC élő műsorában kifejtették azt is, hogy kimondottan károsnak tartják a fiatalok körüli médiafelhajtást. Azokat a vádakat ugyanakkor visszautasították, hogy Blake lenne az oka mindennek. "Nem Blake adta Amy-nek az első adagot" - figyelmeztettek.