Jennifer Aniston ismét Braddel jár

Infostart
2007. augusztus 28. 21:05
Ismétli magát a történelem: Jennifer Aniston ismét Braddel jár - de nem volt férjével, hanem a 32 éves Bradley Cooper nevű színésszel.

A Jóbarátok 38 éves sztárját és a férfit Drew Barrymore mutatta be egymásnak, és a két színész állítólag igen jól érezte magát, amikor egy romantikus, gyertyafényes vacsorát költöttek el együtt.

Úgy tűnik, mindkettejük sorsát meghatározzák a nevek: Cooper hamarosan elválik a feleségétől, akit szintén Jennifernek hívnak: Jennifer Esposito, az Ütközések sztárja.

A házasságuk alig öt hónapig tartott. Közel 18 hónapos kapcsolat után, december végén házasodtak össze, de májusban már szét is költöztek. A Los Angeles-i bíróság döntése értelmében a válás novemberben lesz jogerős.

Aniston négy évig volt Brad Pitt felesége; 2005-ben váltak el. Pitt azóta is együtt él Angelina Jolie-val, akivel négy gyermeket nevelnek; közös lányuk, Shiloh egy éve született.

Aniston viszont azóta is csak keresi a szerelmet. Vince Vaugnban és a brit modellben, Paul Sculforban sem sikerült megtalálnia Brad Pitt méltó utódját. A színésznő már régóta azt a férfit keresi, aki mellett végleg megállapodhat, és családot alapíthat.