Javul a balhés rocker: nem elszívta, hanem megette a cigarettát

Infostart
2007. augusztus 28. 22:05
Mivel nem akarta újra megszegni a dohányzási tilalmat, inkább elrágott egy cigarettát a színpadon a Rolling Stones gitárosa.

A közönségben mindenki azt hitte, rá fog gyújtani a színpadon, amikor Keith Richards elővette a cigarettás dobozt. A Rolling Stones 63 éves gitárosa azonban eltörte a cigarettát, komótosan a tenyerébe szórta a dohányt, majd szépen megette.

"Tisztán láttuk, ahogy csócsálja a dohányt. Nyilvánvaló, hogy a zenekar nevetségesnek tartja a dohányzási tilalmat - és ezt mindenkinek a tudomására is akarják hozni" - számolt be az egyik rajongó.

Richards legutóbb a múlt héten szegte meg a törvényt, amikor Ronnie Wooddal együtt rágyújtott a színpadon. A greenwichi önkormányzat azonban nem kapott bejelentést a jogsértésről. A helyi önkormányzat szóvivője elmondta, hogy az együttes biztosította őket: ez többet nem fog előfordulni, és nekik ennyi biztosíték elég.

Angliában és Walesben július 1-je óta tilos rágyújtani zárt, vagy félig zárt helyen. Skóciában már korábban életbe lépett a tilalom, a glasgow-i városi tanács mégsem bírságolta meg Richardsot, amiért tavaly többször is rágyújtott koncert közben.