Leszbikus szeretője buktatta le az énekesnőt - képekkel

Infostart
2007. augusztus 27. 20:55
Két éven keresztül volt leszbikus viszonya Mel B-nek, a Spice Girls énekesnőjének, méghozzá egyszerre két nővel - derítették ki a bulvárlapok. Az énekesnő akkor szakított a barátnőivel, amikor szerelmes lett Eddie Murphy-be.

A bulvárlapok beszámolói szerint Melanie Brown nagyobbik lánya egyik iskolatársának édesanyjával, a 35 éves, kétgyermekes Christa Parkerrel folytatott leszbikus viszonyt. Christa mutatta be az énekesnőt barátnőjének, a 26 éves Elizabeth Rodrigueznek. Ezután hárman bújtak rendszeresen ágyba.

Christa szerint a viszonyuk 2005 augusztusában kezdődött, amikor az énekesnő éppen egy filmessel randevúzott. "Nekem előtte csak egyszer volt dolgom nővel..., de Mel sokkal nagyobb tapasztalatokkal rendelkezett e téren. Fantasztikusan csókol" - árulta el Christa.

Az asszony arról is beszámolt, hogy nagyon jó barátok lettek az énekesnővel. "Minden nap találkoztunk, és hetente legalább kétszer szeretkeztünk is" - állítja. Mel ugyan közben több férfival is randevúzott, de a leszbikus hármas kapcsolata csak tavaly májusban szakadt meg, amikor az énekesnő beleszeretett Eddie Murphy-be.

Christa még ma is rendszeres kapcsolatban áll az énekesnővel, de már csak hetente egyszer beszélnek telefonon. Az asszony komolyan aggódik Melért, aki két hónapja titokban feleségül ment Stephen Bellafonte producerhez.

"Mel nagyon sebezhető, nagyon aggódom érte. Remélem, hogy boldog, mert nem akarom, hogy megint bántsák" - nyilatkozta Christa Parker.