Tragikus képek a sztárénekesnőről: "véres volt és tele horzsolással"

Infostart
2007. augusztus 24. 08:04
Összevagdalt kezek, vérző lábujjak - az Amy Winehouse-ról készített legújabb képek tanúsága szerint az énekesnőn egyelőre nem segített az elvonókúra, melyre párjával, Blake Field-Civillel vonult be (majd ki). A férfi nyakán látható véres karmolások pedig arról tanúskodnak, hogy finoman szólva sem teljes az egyetértés a pár között.

Csütörtökön még arról írhattunk, hogy Amy Winehouse vezeti a Mercury Music Prize jelöltjeinek listáját, a brit énekesnő ugyanis optimális esetben akár négy elismeréssel is gazdagodhat.

Nem sokáig tartott azonban a szakmai sikerek felett érzett öröm, hiszen a pénteki bulvárlapok már ismét az énekesnő sötétebb oldaláról cikkeznek.

Sikítva rohant ki a szállodából

A legfrissebb képek (melyeket Ön is megnézhet, ha ide kattint) tanúsága szerint a helyzet nem sokat javult az elmúlt hetekhez képest.

Amy Winehouse ugyanis csütörtök hajnali fél négykor sikítozva rohant ki az egyik előkelő londoni szállodából, őt követte a nyakán vérző Blake Field-Civil.

Beugrott egy fekete autóba

"Olyan 200 méterrel a férfi előtt volt, aki a nevét kiabálta" - mesélte az egyik szemtanú, aki szerint az énekesnő leintett egy fiatal nő vezette fekete személyautót, és beugrott. A férje azonban nem vette észre és mindenhol kereste.

"Amikor az autó elért a Charing Crossig, Amy kirohant egy újságoshoz cigarettáért. A ruhái véresek voltak, tele volt horzsolással és be volt kötözve" - mondta a szemtanú.Nem állt le

A képek arról tanúskodnak, hogy a rendkívül tehetségesnek tartott énekesnő valószínűleg továbbra sem állt le a kábítószerekkel, hiszen a cipője teljesen átvérzett a tűtől.

Miután hiába kereste feleségét, Blake Field-Civil visszatért a hotelbe, majd a Sohóban találkozott Amy Winehouse-zal.

A pár hétfőn jelentkezett be a szállodába, miután váratlanul otthagyták az essex-i rehabilitációs központot. A 23 éves énekesnő azóta gyakorlatilag nem hagyta el a szobájukat.

Amy Winehouse családja attól retteg, hogy az énekesnő akár már a közeljövőben belehalhat szenvedélyébe.

Már a klinikán is marták egymást

Amy Winehouse és férje, Blake Feder-Civil vasárnap este hagyták el a Causeway klinikát, miután a csütörtök óta eltelt idő nagy részét veszekedéssel töltötték, ezzel pedig nemcsak saját, hanem az intézmény többi lakójának gyógyulását is hátráltatták.

A klinika munkatársai sajnálják, hogy Amy a távozás mellett töltött, azt azonban remélik, hogy férje nem tart vele, ha az énekesnő meggondolja magát, és esetleg visszatér.

Augusztus elején majdnem meghalt

Az énekesnőt augusztus 8-án vitték kórházba, miután három napon keresztül folyamatosan ecstasyt, kokaint és az általában lovak nyugtatására használt ketamint szedett, majd mindezt vodkával és whiskey-vel öblítette le.

Később a két család hatalmas vitája után a házaspár beleegyezett abba, hogy részt vesznek az elvonókúrán.