Nyolcvankét percet töltött börtönben a tévésztár

Infostart
2007. augusztus 24. 21:16
Mindössze nyolcvankét perc után elhagyhatta a börtönt az ittas vezetés miatt elítélt Nicole Richie. Az amerikai valóságshow-sztárt nyilvántartásba vették, de nem kellett bevonulnia a cellába.

Az énekes Lionel Richie lányát decemberben vették őrizetbe, miután rossz irányba haladt az autópályán. A rendőrök szerint a helyszínen azt mondta nekik, hogy fájdalomcsillapítót vett be, valamint marihuánát fogyasztott.

Miután Nicole Richie a bíróság előtt elismerte, hogy ivott és kábítószert is fogyasztott, mielőtt beült a volán mögé, négy napos börtönbüntetésre ítélték, és rehabilitációs kezelésen is részt kell vennie.

Miután az előzetesben töltött időt is beszámították, 90 órára csökkent a büntetése, ám ezt sem kellett leülnie, mert a börtönök túlzsúfoltságának enyhítése érdekében a nem erőszakos cselekmények miatt 30 napnál rövidebb időre elítélteket általában gyorsan elengedik.

Nicole Richie barátjával, a Good Charlotte-énekes Joel Maddennel, valamint ügyvédjével együtt jelent meg a lynwoodi megyei börtönben - itt raboskodott 23 napon keresztül Paris Hilton is -, ahol lefényképezték, ujjlenyomatot vettek tőle és feljegyezték az adatait, majd mehetett isten hírével.

A Simple Life reality show sztárjának ügyvédje és a megyei rendőrség is fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy Nicole nem részesült különleges bánásmódban.

A 25 éves híresség egyébként a bírósági ítélet után nem sokkal jelentette be, hogy gyermeket vár.