Már házaspárként tér vissza az álomszigetre Vilmos herceg és párja?

Infostart
2007. augusztus 24. 09:27
Saját bevallásuk szerint élete legjobb nyaralását töltötte a Desroches szigeten Vilmos herceg és választottja, Kate Middleton. A brit trón majdani várományosa egy hétig teljes elvonultságban ünnepelte, hogy kapcsolatuk a jelek szerint helyreállt.

Élete legszebb hetét töltötte a Desroches szigeten Vilmos herceg és Kate Middleton. A kapcsolatukat a válságból nemrég kirángató párt senki sem zavarta a nyaralásban.

"Mindenképpen visszatérünk. Ez volt a legfantasztikusabb nyaralásunk" - jelentette ki az utolsó estén a velük együtt ott tartózkodó személyzetnek Vilmos herceg.

Amikor az egyik helybéli azt találta mondani, hogy a sziget "a nászutasok paradicsoma", az ifjú pár sokatmondóan összemosolygott.

"Teljes nyilvánvaló, hogy teljesen oda vannak egymásért, a szemüket sem tudják levenni a másikról" - mondta az egyik bennfentes, aki szerint a Desroches szigeten nem is lehet mást csinálni, mint pihenni azzal, akit szeret az ember.

A pár egyébként csaknem az egész szigetet lefoglalta magának, egy hétre mintegy 20 ezer fontért (7,6 millió forintért).

Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisban szakítottak, de mint kiderült, néhány nap után újra elkezdtek titokban találkozni, és most már megint szent a béke közöttük.

Az áprilisi szakítást a herceg azzal akkor magyarázta, hogy jobban akar koncentrálni katonai karrierjére, ám hamar rájött: az együtt töltött négy évet nem lehet könnyedén elfelejteni.