Újabb drámai részletek a Duna-partra zuhant nőről

Infostart
2007. augusztus 22. 09:05
Túl van az életveszélyen az a nő, akinek az augusztus 20-i tűzijáték után sérült meg a gerince, és csak másnap találták meg lányával a Duna-parton. Az Országos Baleseti és Sebészeti Intézet megbízott igazgatója az InfoRádiónak azt mondta: az asszonyt még géppel lélegeztetik.

Az Országos Baleseti és Sebészeti Intézet megbízott igazgatója az InfoRádióban elmondta: az asszony gerincproblémákkal és alsóvégtag-töréssel szállították be a kórházukba.

A nőt jelenleg az intenzíven ápolják, állapota stabil, nincsen közvetlen életveszélyben - közölte Szita János, hozzátéve: egyelőre nem lehet tudni, hogy van-e maradandó sérülése.

A megbízott igazgató szerint a pontos diagnózis felállítása, illetve a neurológiai kép elemzése pár napot igénybe vehet, bővebbet ezek birtokában tudnak majd mondani.

Az asszonyt jelenleg géppel lélegeztetik, valószínűleg csütörtökön ébredhet fel. A kislánynak zúzódásai és kisebb sérülései vannak, ő jól van - mondta Szita János.

Kedd hajnalban találtak rájuk

Kedd hajnalban találtak rá a tűzoltók egy sérült asszonyra és hatéves kislányára Budapesten a Nemzeti Színháztól nem messze - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban.

A kislány elmondása szerint édesanyjával hétfő este a Duna bal partján nézték a tűzijátékot, melynek végeztével az anyuka megpróbált felmászni a nyolc méter magas falon lévő létrán. Amikor a nő leesett, a kislánya utána ugrott.

A hátán megsérült asszonyt speciális gerincágyon hozták fel a tűzoltók a mélységből - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője, Molnár Péter az InfoRádióban, aki hangsúlyozta: az asszony nincs túl jó állapotban.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást