Férje bátorítja a popdíva dekoltázsának mélyítését - képekkel

Infostart
2007. augusztus 22. 05:31
Habár még mindig nem kommentálja Christina Aguilera a terhességéről szóló híreket, egyáltalán nem próbálja eltitkolni az erre utaló jeleket. Sőt, férje aktív támogatásával egyre bátrabban mutatja meg a bájait.

Az újságírók legutóbb egy hollywoodi kiruccanásán láthatták az énekesnőt, aki a hírek szerint négy és fél hónapos terhes; maga az érintett azonban eddig mindig kitérő válaszokat adott az ezt firtató kérdésekre.

A pletykákat az is táplálta, hogy a popsztárnak július végén több ausztráliai fellépését is le kellett mondania. Bár ennek fő oka valószínűleg a tüdőgyulladása volt, sokak szerint már a magzatot is védve parancsoltak pihenőt az orvosok az énekesnőnek, aki közleményben kért elnézést a hoppon maradt rajongóitól.

A turné korábbi részéről az is kiszivárgott, hogy a Christina Aguilera fellépő ruháit készítők változtattak a ruhák szabásán, hogy jobban illeszkedjenek az énekesnő növekvő pocakjához.

Christina Aguilera tehát továbbra sem kommentálja esetleges terhességét, de egyáltalán nem rejtegeti az erre utaló jeleket, inkább bátran megosztja bájait a világgal - a róla készült legutóbbi képeket megnézheti ide kattintva.

A popsztár elmondta, hogy ebben lelkes támogatóra talált a férjében.

"Amikor azt érzem, hogy egy ruha túl sokat láttat, mindig azt mondja: 'Megvan hozzá az alakod, vedd fel nyugodtan'. Nem kívánhatnék nála támogatóbb férjet" - jelentette ki Christina Aguilera.