A volt szerető kipakol a világsztárrról: "Nagyon vad volt az ágyban"

Infostart
2007. augusztus 20. 08:56
Szexfüggőségét is kezeltetnie kellene Amy Winehouse-nak - állítja az énekesnő egykori szeretője. Johny Headlock szerint Amynek nem csupán ahhoz kell segítség, hogy a kábítószerről és az alkoholról leszokjon.

"Amynek segítségre van szüksége. Komoly kábítószer problémákkal küzd, és tapasztalataim szerint szexfüggőségbe is szenved" - vélekedett a színésznő egykori szeretője.

Amy Winehouse hol bevonul az elvonókúrára, hogy kilóg a klinikáról, mióta kábítószer-túladagolás és alkoholmérgezés miatt összeesett. Összesen 48 óráig bírta a kezelést - aztán a férjével együtt elment bulizni. Később mindketten visszatértek a klinikára.

Johnynak tavaly volt futó viszonya Amyvel, aki akkor éppen haragban volt mostani férjével, Blake Fielder-Civillel. "Nagyon vad volt az ágyban. Órákig képes szeretkezni, neki soha semmi nem elég. Öt-hat pozitúrát is kipróbáltunk, bár legjobban fölül szeret lenni" - pakolt most ki a 27 éves rockzenész.

Johny egyetért azokkal, akik szerint Amy elpusztítja önmagát, ha nem segítenek rajta. "Szomorú, ami történik vele. Amy nagyon tehetséges, de segítségre van szüksége, mert akármerre jár, mindenhol kábítószert talál, és kábítószeresekkel találkozik" - magyarázta a zenész.