A csöppségek is megtudták a borzalmas hírt nővérükről

Infostart
2007. augusztus 18. 15:06
Egy gyermekpszichológus tanácsára az elrabolt Madeleine McCann szülei elmondták a kislány ikertestvéreinek, hogy nővérük eltűnt.

A kétéves Amelie és Sean eddig úgy tudta, hogy négyéves nővérük "egy kis vakációra" ment, és nemsokára visszatér közéjük.

A szülők most elárulták a kicsiknek, hogy Madeleine eltűnt, és "apu, anyu keresi őt".

A beszámolók szerint a szakértő tanácsait megfogadva a szülők úgy közölték a hírt, hogy ne rémisszék meg az ikreket.

A Daliy Mail szerint a titok elárulása a kicsiknek is arra utal, hogy Gerry és Kate McCann már a hazautazást tervezi Portugáliából.

A nyomozás folyik tovább

A portugál rendőrség közben arra készül, hogy ismét áttekinti az információkat két korábbi betörésről, amelyek ugyanabban az apartmanépületben történtek, ahol a McCann család megszállt.

Az egyik betörést valószínűleg olyan ember követte el, akinek kulcsa volt az apartmanhoz.

Az értesülések szerint a betörések éjjelén ketten is láttak egy gyanús férfit.

Az általuk adott személyleírás szerint a férfi hasonlít arra, a karjaiban egy gyereket vivő emberre, akit a McCann család egyik barátja látott Madeleine eltűnésének napján.

Kamerák előtt


A négyéves Madeleine McCann május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz-ban lévő bérelt apartmanból, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal.

Az elmúlt három hónapban a szülők hatásos médiakampányt folytattak azért, hogy lányukat visszakapják, de talán ennek következményeként is traumatikus események sokaságán mentek keresztül.

A végig a média nyilvánossága előtt zajló ügyben számos fordulat történt. Az utóbbi időben egyre inkább úgy tűnik, hogy a szülők feladták a reményt: valaha is viszontláthatják Madeleint.