Újabb örökbefogadással ünnepli a kibékülést a sztárpár

Infostart
2007. augusztus 15. 04:49
Három hónapon belül visszatér Etiópiába Angelina Jolie és Brad Pitt. A pár újabb gyermeket fogad örökbe - lehetőleg egy kislányt -, hogy Zahara ne érezze magát annyira egyedült a szivárványszínű családban.

A párhoz közelálló források szerint az újabb - immár negyedik - örökbefogadással Angelina Jolie és Brad Pitt nem csupán a kapcsolatukat akarják megerősíteni, de segíteni akarnak Etiópiában örökbefogadott kislányuknak abban, hogy jobban érezze magát a családban.

A színésznő öt éve fogadta örökbe Maddoxot Kambodzsában, az idén pedig a vietnami Pax Thien lett a család tagja. Zaharát két éve fogadták örökbe, tavaly pedig megszületett a pár egyetlen közös gyermeke, Shiloh.

"Brad és Angelina soha nem rejtette véka alá, hogy bővíteni akarják a családot. De nagyon vigyáznak arra, hogy elég idő legyen az örökbefogadások között, hogy a gyerekek be tudjanak illeszkedni a családba" - magyarázta a névtelenül nyilatkozó ismerős.

A színésznő különösen Zahara miatt aggódik. Shiloh ugyanis úgy nő fel, hogy megtapasztalja: olyan, mint a szülei. Maddox és Thien Pax is hasonlít egymásra, hiszen mindketten ázsiaiak - Zahara viszont egyedül fekete bőrű a családban. Ezért akarják a következő gyereket is Etiópiából örökbe fogadni.
A pár ugyanahhoz az ügynökséghez fordul, amelynek segítségével Zaharát örökbe fogadták.

"Egyensúlyt szeretnénk tartani a család és a karrier között. Újabb gyerekeket szeretnénk örökbe fogadni, de egy nagycsalád fenntartása sokba kerül" - nyilatkozta Angelina Jolie, aki szerint ezért nem adják fel a filmezést.