Jól választott barátnőt a Forma-1 sztárja - képek a románcról

Infostart
2007. augusztus 14. 20:35
Karrierszempontból is jól választott párt magának Lewis Hamilton. A Magyar Nagydíj győztesének új szerelméről eddig csak azt lehetett tudni, hogy csinos és barna - most az is kiderült, hogy a McLaren-csapat egyik főnökének a lánya.

A 18 éves Sara Ojjeh és Lewis Hamilton már nem is titkolja érzelmeit; a fiatal pár az elmúlt éjszakákat a papa jachtján töltötték a francia Riviérán. S hogy ki a papa? "Véletlenül" az 55 éves, multimilliomos Mansour Ojjeh, aki három évtizede segített Ron Dennisnek létrehozni a McLarent.

"Sara tökéletes választás Lewis számára; mindig mosolyog, semmi sem képes elvenni a jó kedvét. Ráadásul imádja az autóversenyt, okos, és imád bulizni" - árulta el egy név nélkül nyilatkozó forrás a lapnak.

A lány, aki ősszel kezdi meg tanulmányait a New York-i Egyetemen, a Monacói Nagydíj után rendezett bulin ismerkedett meg a 22 éves pilótával, aki akkor a második helyen végzett. Hamilton vele cserélte le régi barátnőjét, Jodia Mát; a lánnyal még Cambridge-ben ismerkedett meg, de mivel Jodia januárban visszatért Hongkongba, a versenyzés miatt kevés idejük jutott egymásra.

A barátai már régóta sejtették, hogy a négy éve tartó kapcsolat nem működik tökéletesen, annak ellenére, hogy júniusban Hamilton még azzal dicsekedett: tízezer fontos gyémánt karperecet rendelt Jodia számára a McLarent szponzoráló Steinmetz-nél.