A szex világbajnokai nem félnek megkérdezni a partnerüktől, mire vágyik az ágyban

Infostart
2007. augusztus 14. 20:15
A brit férfiak a világ legjobb szeretői, és ők is élvezik a leginkább a szeretkezést - ha hinni lehet a húsz országot felölelő felmérésben. A szeretők listájának utolsó helyén az olaszok kullognak.

Minden második brit férfi boldog és elégedett a szexuális életével, így nem csoda, hogy hétből csak egy lép félre - derült ki a felmérésből. A második helyen a lengyelek, a harmadikon a hollandok végeztek. A románok negyedikek, a Fülöp-szigetekiek az ötödikek, az amerikaiak a tizedikek - az utolsók pedig az olaszok lettek.

A felmérést a Men's Health magazin végezte. A lap főszerkesztője, David Zinczenko az eredményt azzal magyarázta, hogy Nagy-Britanniában, ahol a lovagiasságot "feltalálták", a nőket egyre nagyobb figyelmességgel veszik körül. "Az olaszok viszont azt hiszik, hogy nem kell erőlködniük, mert aki olasz, az csak Casanova lehet" - tette hozzá.

Emily Dubberley brit szex-szakértő még tovább ment. Szerinte a brit férfiak nem félnek megkérdezni a partnerüktől, mire vágyik az ágyban - és teljesítik is a kívánságát.

Ehhez képest érdekes, hogy egy korábbi felmérés szerint az annyira zavarba hozza a briteket, ha új partnerükkel arról kell beszélniük: használjanak-e óvszert, hogy egyharmaduk inkább nem is védekezik.