Harmadszor kezdi újra az elvonókúrát a botrányhős színésznő

Infostart
2007. augusztus 12. 18:21
Harmadszor próbálkozik elvonókúrával Lindsay Lohan. A 21 éves színésznő a legexkluzívabb és legkeményebb amerikai klinikára vonult be.

Lindsay Lohan a Cirque Lodge nevű klinikára vonult be a utahi hegyek közé. Hollywood fekete bárányát még a bíróság is várja: kokain birtoklása, és ittas, valamint jogosítvány nélküli vezetés miatt fogják meghallgatni augusztus 24-én.

A színésznő nagyon meg fog szenvedni a gyógyulásért; már az szokatlan lesz számára, hogy még külön szobája sincs a klinikán. Ráadásként a házimunkából is ki kell vennie a részét: fürdőszobát kell takarítania, mosogatnia és mosnia.

Barátai és családtagjai szerint azonban ennél keményebb helyre lenne szüksége, mert a korábbi két klinika, ahol az elvonókúrával próbálkozott, inkább nyaralóhely volt, mint kórház. "Attól félek, ebből a szempontból ez a hely sem sokkal jobb. Jobban szeretném, ha állandó kezelést kapna" - mondta egyik rokona.

A klinika pedig tényleg luxuskörülményeket kínál. Érkezéskor a pácienst fodrász, manikűrös és pedikűrös várja. Minden fürdőszoba fel van szerelve jakuzzival és szaunával, az ételekről neves séfek gondoskodnak.

A klinikát Richard Losee alapította; az ékszerész-családnak egy bajba került rokonon akart segíteni - s két legyet ütöttek egy csapásra. Az exkluzív klinikának olyan híres "vendégei" voltak, mint David Hasselhoff és Mary-Kate Olsen.