Elfogták a barátnője megölésével gyanúsított szegedi férfit

InfoRádió / MTI
2007. augusztus 12. 11:13
A rendőrök Csongrádon elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Szegeden egy lakótelepi lakásban meggyilkolta barátnőjét.

M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a rendőrség ügyeletére kedden délután érkezett bejelentés, hogy egy 23 esztendős szegedi nőt lakótelepi otthonában hozzátartozói holtan találtak. A szemle megállapította, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség látókörébe került egy helybeli férfi, aki a nyomozás során beszerzett információk alapján összefüggésbe volt hozható a bűncselekmény elkövetésével.

A férfit egyébként a rendőrség már kedd délelőtt körözni kezdte, ugyanis rokonai jelezték, hogy nem találják, és munkáját sem kezdte meg. A sajtóreferens korábban az MTI-vel közölte, hogy a férfi az egyik rendvédelmi szerv dolgozója.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, szakértő bevonásával. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásba vételét.