Beatles-dalra szülte meg kisfiát a sztárénekesnő

Infostart
2007. augusztus 12. 20:27
A Beatles Here Comes The Sun című dalára szülte meg kisfiát Emma Burton, a Spice Girls énekesnője. Baby Spice azért választotta ezt a dalt, mert neki és a kicsi apjának is ez a kedvence.

Emma Burton és Jade Jones kisfia, Beau pénteken született meg egy londoni magánkórházban. A 31 éves énekesnő szülésénél jelen volt az apa is. "Babynek végre van saját bébije. Mindketten nagyon boldogok vagyunk" - számolt be lelkesen a sajtónak a nagy eseményről.

A kisfiú neve franciául szépet jelent - és a boldog apa elmondása szerint a név teljesen jogos, mert a kicsi valóban "nagyon jóképű". "Kicsit mind a kettőnkre hasonlít, úgyhogy nagyon szerencsés kis fickó" - tette hozzá Jade Jones.
A büszke apa azt is elárulta, hogy az első dolog, amit a szülés után Emma kért, az palacsinta és coca-cola volt.

A boldogság különösen azért nagy, mert az énekesnőnél korábban endometriózist állapítottak meg - ebben a betegségben a méh belsejét képező szövet beágyazódik. Orvosai szerint félő volt, hogy emiatt nem lehet gyermeke.

A két énekes nyolc éve van együtt, de végleg csak egy éve költöztek össze. Júniusban jelentették be, hogy a Spice Girls újra összeáll, és turnékörútra indul. Az együttesnek immár egyetlen tagja van csak, akinek nincs gyermeke: Sporty Spice, azaz Melanie Chisholm.