Volt nejének bizonyít a filmsztár a fiatal barátnővel

Infostart
2007. augusztus 9. 21:24
Felvette a kesztyűt Bruce Willis: a színész bebizonyította, hogy többre képes, mint volt felesége. Míg Demi Moore a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutchert hálózta be, addig Willis olyan kapcsolatba ugrott fejest, amelyben még ennél is nagyobb a korkülönbség.

A hollywoodi akcióhős épp Szardínia partjainál múlatja az időt egy, a húszas éveiben járó színésznővel, Tamara Feldmannel. A pár a Vadidegen című film forgatásán találkozott.

Bruce Willis, bár már az ötödik ikszen túl jár, a róla készült fotók tanulsága szerintjó formában van, de ez kell is, ha egy nála több mint húsz évvel fiatalabb lánnyal tölti napjait.

A Die Hard sztárja nemrég beszélt arról, micsoda irigységet érzett, amikor volt felesége, Demi Moore randevúzni kezdett Ashton Kutcherral, akivel azóta összeházasodott.

Színészbarátja, Will Smith beszélte rá Willist, hogy nézzen szembe érzéseivel. Azt tanácsolta neki, hogy hívja össze a famíliát, és mutassa meg gyerekeinek, hogy egy család maradnak még akkor is, ha új anya és apa új párt választ magának.

Bár eleinte nem volt fényes a kapcsolatuk, Willis és Kutcher hamar összebarátkoztak. "Szerencsés vagyok, hogy Ashton bekerült a családba" - mondta egyszer az 52 éves színész, aki tudja, hogy egyesek számára furcsa a dolog.

Demi Moore, férje és exe annyira jól érzik magukat együtt, hogy még nyaralásaikat is közösen szervezik. Erre a mostani, a fiatal színésznővel töltött vakációra persze nem együtt indultak.