A sztárműsorvezető válásának titkai: szex és félrelépés

Infostart
2007. augusztus 9. 08:11
Felesége éveken keresztül nem volt hajlandó lefeküdni a brit sztárműsorvezetővel, Chris Tarranttal. A férfi félrelépett, a pár most válik. A nő már kipakolt, a tévés egyelőre hallgat.

Idén februárban jelentette be a brit Legyen ön is milliomos című kvíz-show műsorvezetője, Chris Tarrant és felesége, hogy elválnak. Mint kiderült, az 52 éves asszony hét éven keresztül nem engedte magához közel férjét, aki a kezdeti türelem után ezt megunta és másnál vigasztalódott.

A műsorvezető és 50 éves tanárnő szeretője kapcsolatára azonban fény derült. Ingrid Tarrant egy interjúban korábban "esetlen, naiv szeretőként" jellemezte férjét, akinek "személyes higiéniai problémái" is vannak.

Chris Tarrant egyelőre nem kíván reagálni a feleség vádjaira - közölte a műsorvezető szóvivője: "Semmit nem szeretnék hozzátenni ezekhez a nevetséges feltételezésekhez".

"Chris többször is megpróbálta visszakapni Ingridet, mert tudta, hogy hibázott. 15 éve házasok, de most mindez elszállt a hazugsága miatt" - mondta a műsorvezető egy közeli barátja.