A spanyol szépség teljesen elbűvölte a világsztárt - nézze meg Ön is!

Infostart
2007. augusztus 6. 05:15
Ismerősei szerint teljesen elbűvölte Paz Vega spanyol színésznő Thierry Henry-t, az Arsenalból a Barcelonához szerződött francia labdarúgót.

A Barcelona 16 millió fontért igazolta le Henry-t, aki júniusban Londonnal együtt a családját is elhagyta. A francia világbajnok csatár gyorsan megtalálta modellként dolgozó felesége, Claire utódját: a nyilvánosság előtt mutatkozott a szépséges színésznővel, Paz Vegával.

A spanyol sztár elkísérte a labdarúgót az egyik sportszergyártó cég reklámjának felvételére, és meghitt kapcsolatban lévő párnak tűntek.

Egy szemtanú szerint Henry-t teljesen rabul ejtette Paz Vega szépsége.

"Nagy szemekkel nézett rá, és minden szavát itta. A színésznő teljesen az ő típusa: egy csinos barna, remek alakkal" - vélekedett egy szemtanú.

A 31 éves Paz Vega és Henry kapcsolatának további alakulását azonban nehezítheti az a tény, hogy a szépséges színésznő házas, és étterem-tulajdonos férjétől három hónapja fia született.

Henry négy éve kötött házasságot Claire-rel, és egy lányuk született. A pár kapcsolata azonban az elmúlt hónapokban megromlott, közeli ismerőseik szerint sokat veszekedtek.

Az elhagyott feleség az egyik legsikeresebb brit válóperes ügyvédet, Fiona Shackletont kérte fel érdekei képviseletére. Jól választott: Shackleton volt Diana hercegnő és Heather Mills válóperes ügyvédje is - és mindketten nagyon jól jártak anyagilag a válással. A 27 éves modell tízmillió fontot követel Henry 25 milliós vagyonából.