Szerelmi háromszög, bigámia és anorexia - titkok a filmsztár múltjából

Infostart
2007. augusztus 5. 08:01
Olyan titkokat rejt Keira Knightley családjának múltja, amely után bármelyik hollywoodi forgatókönyvíró megnyalná mind a tíz ujját. A Karib-tenger kalózai sztárjának családjában a bigámiától a szerelmi háromszögeken át a titkos örökbefogadásig minden előfordult, ami egy filmet kasszasikerre vihet.

Keira Knightley kis híján dührohamot kapott, amikor egy éve londoni sajtótájékoztatóján az anorexiájáról faggatták. "Pontosan tudom, mit jelent az anorexia, mert a dédnagymamám és a nagymamám is szenvedett ettől a betegségtől, és voltak anorexiás barátnőim az iskolában is. Én azonban nem vagyok anorexiás" - jelentette ki nyomatékosan.

Az evési zavar azonban nem az egyetlen titok, amely a filmsztár családjának múltját övezi. A család története forgatókönyvíró után kiált.

A történet Keira anyai nagymamájával, és az ő viharos házasságkötésével kezdődik a második világháború idején - és egy 65 éves, tolókocsihoz kötött férfival, akinek egészen mostanáig fogalma sem volt arról, hogy ő a filmsztár nagybátyja. Erről mellesleg valószínűleg Keira sem tud...

A nagymama ugyanis viharos szerelem után házasodott össze a háború alatt at akkor 38 éves, fess John Gray-jel. Akkora volt a szerelem, hogy a kisfiúk 9 hónap múlva meg is született - majd hamarosan kiderült, hogy a férfinek már van felesége.

A nagymama egyet tehetett, hogy elkerülje a szégyent és megbélyegzést: örökbe adta újszülött fiát. Az apa fivére a tolószékhez kötött férfi.

Az élet azonban megismételte önmagát: amikor másodszor szerelmes lett, ismét csak akkor derült ki, hogy a férfi már nős, amikor Janet már állapotos volt.

A kislány - Keira édesanyja - így törvénytelen gyermekként született. Sharman, a filmsztár édesanyja "különleges, színes egyéniségnek, életteli, okos asszonynak írta le a viharos sorsú anyját. "A lányom, Keira örökölte anyám vitalitását" - mondta róluk.

Azt nem tudni, ez a nagymama volt-e, aki anorexiában szenvedett.